16. toukokuuta 2014

Keskeneräisiä ristipistoja - Works In Progress

Alla on kuvia ristipistotöistäni, jotka ovat kesken. En tiedä milloin saisin tehtyä ne valmiiksi. Nämä ovat siis sellaisia, joihin en ole koskenut aikoihin.

These are pictures of my unfinished pieces that I have last worked on a long time ago and don't know when I'll finish them.

Ensimmäinen on Artecy Cross Stitchin malli Ducks. En edes muista milloin aloitin tämän. Tiedän vain, että se on ollut ennen vuotta 2011. Olen jättänyt sen kesken osittain siitä syystä, että en oikein pidä siitä, miltä tuo vesi näyttää. Olen pistellyt tätä 18 count aidalle 2 langalla.

The first one is Ducks by Artecy Cross Stitch. I can't remember I started this one. I know it was before 2011. I have left it alone for now partially because I don't really like the look of the water. I've stitched this on 18 count aida with 2 strands of thread.Tämä on ristipistopakkaus, jonka valitsin nettikauppa Käsityökorista, kun voitin arvonnassa heille lahjakortin. Siitä on jo vuosia, ja olen päässyt näin pitkälle. Tämä on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa ristipistotyöni, jossa käytetään Anchorin lankoja. Kangas on 18 count aidaa.

This is a kit that I chose when I won a gift certificate for one of Finnish online shops that sells cross stitch items. It was many years ago, and this is how far I've gotten. This is my first and so far the only cross stitch piece that uses Anchor thread. The fabric is 18 count aida.
Tämän mallin löysin netistä. Sen pystyi lataamaan ilmaiseksi. Mallissa oli taustalla niin paljon punaista, että päätin ristipistoilla sen punaiselle aida-kankaalle säästäen näin aikaa ja lankaa. Tätä on pistelty 18 count joulunpunaiselle aidalle kahdella säikeellä.

Tämän mallin on tehnyt kyseinen sivusto, jolta sen latasin. En siis ladannut laittomasti myynnissä olevaa mallia. Epäilen tosin, ettei kyseisellä sivustolla ole ollut lupaa Disneyltä tehdä tätä mallia. He eivät tienaa sillä, mutta en ole varma, onko se silti ihan tekijänoikeuslakien mukaista. Olen kuitenkin jo aloittanut sen pistelemisen ja aion jonain päivänä saada sen valmiiksi.

This is a pattern that I found on the Internet. It was downloadable for free. The original patten had so much red in the background that I decided to stitch it on red fabric instead and save some time and thread. Stitched on 18 count Christmas red aida with 2 strands of thread.

This pattern was made by the site I downloaded this from. I did not illegally download a pattern that is for sale elsewhere. I still highly doubt that this site had Disney's approval to make this pattern. They are not making any money with it, but I'm not sure if it is legal regardless. However, I've already started to stitch this and I'm going to finish it some day.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti