21. huhtikuuta 2014

Christmas Presence 4. viikko / week 4

Q-snap kehys saapui alkuviikosta ja olen nyt käyttänyt sitä. Pidän siitä kyllä enemmän kuin aiemmin käyttämästäni puukehyksestä. Se on pienempi ja kevyempi, ja kankaan saa siihen tiukaksi myös sivuista. Tuo tilaamani suojakangas on muuten hyvä, mutta tässä työssäni on kangasta niin paljon, ettei se tahdo mahtua tuon alle kokonaan.

The Q-snap frame arrived earlier this week and I have been using it since. I like it more than the wooden scroll frame. It's smaller, lighter and it keeps also the sides of the the fabric tight. The fabric cover is very practical except that the stitching fabric piece is so large, it doesn't fit inside the cover completely.
Olen kyllä ihan hirveän hidas. En saa tehtyä päivässä juuri enempää kuin 200 pistoa. Ei siinä muuten mitään, mutta kun tällä vauhdilla tämän työn valmiiksi saaminen kestää vielä yli kolme vuotta. Alla olevassa kuvassa pistoja tehty 4 500 eli 1,87%.

I'm so terribly slow. I can't manage much more than 200 stitches a day. At this rate it will take me over three years to finish this piece. In this picture there are 4 500 stitches, that is 1,87%. Heaven and Earth Designsilla oli tässä 35% alennus kaikista malleista, joten ostin sitten yhden minimallin. Se on Marianne Broomen Mini Sunflowers. Vaikka sitä tuolla sivustolla sanotaankin miniksi, niin on siinä silti 200 x 158 pistoa. Yhteensä siis 31 600.

Heaven and Earth Designs had a sale for 35% off of all patterns, so I bought one mini stitch pattern: It's Mini Sunflowers by Marianne Broome. Even though HAED calls it a mini, it still has 200 x 158 stitches, altogether 31 600.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti