6. huhtikuuta 2015

Mini Yours Faithfully 5. viikko / week 5

Olen kahden viikon aikana saanut pisteltyä aika paljon. Olen tehnyt keskimäärin 340 pistoa päivässä. vieläkään ei ole sitä niin sanottua konfettia, joten tahti saattaa hidastua, kun se alkaa.

I've managed to stitch quite lot during the past two weeks. I've done 340 stitches a day on average. Still no confetti stitching yet. I might slow down a bit when it starts.

Viime kerralla / Last time:


Nyt / Now:Tilasin myös tämän pvc-putkista tehdyn kirjontakehyksen Kiinasta Aliexpressin kautta. Se on ollut matkalla jo viikon ja lienee vielä ainakin kolme viikkoa lisää. Kun se saapuu, kerron, onko siitä mihinkään. Ajattelin kuitenkin, että noin 22 euron hintaan, sillä ei ole väliä, vaikka se olisikin tosi huono. Kuvassa on vain yks vaihtoehto, miten sen voi koota. Tuosta voi tehdä myös sylikehyksen.

I have ordered this pvc pipe stitching frame from China through AliExpress. It has already been on it's way for a week, and I expect it will be for three weeks more. I'll let you know when it arrives and whether it's any good. I figured that for the price of $24.88 it's not a great loss even if it turns out to be really bad. The picture show's only one way to assemble the frame. You can also make it into a lap frame.
Tilasin myös tarvikkeita neulavahteja varten. Niiden pitäisi saapua parin viikon kuluessa. Laitan sitten kuvia valmiista neulavahdeista, kun olen koonnut ne.

I've also ordered some supplies to make a few needle minders. They should arrive in a couple of
weeks time. I'll show you the finished needle minders once I've put them together.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti